top of page

WAT
WE DOEN

WAT DOEN WE.

Ontdek hoe Treehouse HR uw organisatie kan versterken met onze toonaangevende werving en selectieoplossingen. Met onze diepgaande expertise en branchekennis zijn we uw betrouwbare partner in het vinden van de juiste talenten voor uw team. Bij Treehouse HR geloven we in een persoonlijke aanpak, waarbij we nauw met u samenwerken om maatwerkoplossingen te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen.

OnzeDiensten

ONZE
DIENSTEN
.

Bij Treehouse HR onderscheiden we ons door onzeunieke benadering van consultancy en dienstverlening. Onze focus ligt nietalleen op het leveren van resultaten, maar ook op het opbouwen van langdurige,betekenisvolle relaties met onze klanten. Wat ons echt onderscheidt, is onze diepgewortelde toewijding aan samenwerking, passie voor ons werk, voortdurende innovatie en integriteit in alles wat we doen.

 

We streven er altijd naar om verder te gaan dan de verwachtingen van onze klanten en om oplossingen te bieden die echt het verschil maken. Met een team van ervaren professionals en een scherp oog voor detail, bieden wij een persoonlijke en doelgerichte aanpak diegericht is op het behalen van tastbare resultaten voor uw organisatie. Kies voor Treehouse HR en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw doelen te bereiken enuw organisatie te laten bloeien.

Consulting en coaching

Consulting & Coaching

Onze ervaren consultants staan klaar om uw organisatie te begeleiden naar succes, met op maat gemaakte coaching en strategisch advies.

ZZP Bemiddeling

ZZP Bemiddeling

Voor organisaties en ZZP'ers bieden we bemiddelingsdiensten die zorgen voor een soepele en succesvolle samenwerking.

Recruitment en outsourcing

Recruitment & Outsourcing

Wij vinden en plaatsen het juiste talent voor uw organisatie, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

ONDERSCHEIDEND 
VERMOGEN.

Onderscheidendvermogen

Bij Treehouse HR onderscheiden we ons door onze unieke benadering van consultancy en dienstverlening. Onze focus ligt nietalleen op het leveren van resultaten, maar ook op het opbouwen van langdurige,betekenisvolle relaties met onze klanten. Wat ons echt onderscheidt, is onze diepgewortelde toewijding aan samenwerking, passie voor ons werk, voortdurende innovatie en integriteit in alles wat we doen.

 

We streven er altijd naar om verder te gaan dan de verwachtingen van onze klanten en om oplossingen te bieden die echt het verschil maken. Met een team van ervaren professionals en een scherp oog voor detail, bieden wij een persoonlijke en doelgerichte aanpak diegericht is op het behalen van tastbare resultaten voor uw organisatie. Kies voor Treehouse HR en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw doelen te bereiken en uw organisatie te laten bloeien.

Diepgaande expertise

Diepgaande expertise

Onze wervingsspecialisten beschikken over uitgebreide ervaring in diverse sectoren en functiegebieden.

Betrouwbare partnerschap

Betrouwbare partnerschap

Bij Treehouse HR streven we naar langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en resultaten.

No-nonsense aanpak

No-nonsense aanpak

We zetten ons volledig in voor het vinden van de juiste talenten voor uw organisatie, waarbij we een no-nonsense aanpak hanteren.

pexels-olly-3756679_edited.jpg

Inschrijven

Job Alert

Ben je altijd op zoek naar de nieuwste en meest passende kansen? Waarom wachten? Schrijf je in voor onze Job Alerts en ontvang direct de meest relevante vacatures rechtstreeks in je inbox!

bottom of page