top of page

WIE
WE ZIJN

ONS
VERHAAL
.

Ons verhaal begon met een gedeelde passie en een duidelijk doel voor ogen: het bouwen van een stevige brug tussen talent en bedrijven. Als ondernemers met een diepgewortelde verbondenheid met de uitzendbranche zijn we door de jaren heen gegroeid en geëvolueerd. Onze reis zit vol met uitdagende projecten en inspirerende momenten, die allemaal voortkwamen uit onze onvermoeibare inzet om top-notch HR-diensten te leveren.

 

Samen hebben we talloze projecten geleid, elk met zijn eigen unieke set uitdagingen en kansen. Of het nu ging om het vinden van de perfecte match tussen talent en bedrijf, het implementeren van grote key-accounts en RPO-projecten, of het bemannen van een grootschalig klantcontactcenter met flexwerkers, onze passie voor dit werk heeft ons voortdurend gedreven om verder te gaan dan de traditionele grenzen. Bij elke stap die we hebben gezet, hebben we niet alleen bedrijven geholpen om te groeien, maar ook mensen geholpen om hun ware kracht te ontdekken. We geloven oprecht in wat mensen kunnen bereiken en zijn vastberaden om een positieve impact te hebben op hun loopbaan.

 

Treehouse HR is meer dan alleen een bedrijf; het is een weerspiegeling van onze gedeelde visie op talent, onze horizon van groei en onze passie voor het veranderen van de manier waarop bedrijven omgaan met hun belangrijkste bron - hun mensen. Als betrouwbare partner op het gebied vanhuman resources staan we klaar om onze expertise en ervaring te delen en samen met onze klanten te bouwen aan een toekomst waarin talent gedijt en bedrijven bloeien.

pexels-fauxels-3183150_edited.jpg

ONZE
KERNWAARDEN
.

01

Samenwerken

Bij Treehouse HR vormt samenwerking de ruggengraat van onze organisatie. We geloven in de kracht van verenigde geesten om samen doelen te bereiken, kansen te benutten en groei te stimuleren.

03

Innovatie

Bij Treehouse HR omarmen we verandering als een kans om te groeien. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe wegen, nieuwe ideeën en nieuwe oplossingen om onze dienstverlening te verbeteren en onze klanten te verrassen.

02

Passie

Onze toewijding aan ons werk is ongeëvenaard. Gedreven door een diepe passie streven we naar excellentie in alles wat we doen, met als doel om blijvende indrukken achter te laten en onze klanten te inspireren.

04

Integer & duurzaam

Eerlijkheid, transparantie en betrouwbaarheid vormen de kern van ons handelen. We streven ernaar om duurzame relaties op te bouwen, zowel met onze klanten, medewerkers als met onze planeet, met het oog op een positieve impact op de lange termijn.

Onzekernwaarden

TEAM MEMBERS.

Bij Treehouse HR koesteren we ons diverse, deskundige team, dat zich inzet met toewijding en expertise voor het succes van onze klanten en kandidaten.

LinkTTM.png

Teun Michielse

Partner

Als partner biedt hij zijn uitgebreide expertise als vooraanstaande HR-professional aan 

Sjack van Zandvoort HR Partner

Sjack van Zandvoort

Partner

Partner bij Treehouse HR, leidt teams met expertise in de arbeidsbemiddeling. 

Teammembers
pexels-olly-3756679_edited.jpg

Inschrijven

Job Alert

Ben je altijd op zoek naar de nieuwste en meest passende kansen? Waarom wachten? Schrijf je in voor onze Job Alerts en ontvang direct de meest relevante vacatures rechtstreeks in je inbox!

bottom of page