top of page
pexels-venelin-dimitrov-3476312_edited.jpg

SJACK 
VAN ZANDVOORT

ZIJN
VERHAAL
.

Sjack van Zandvoort (1981), geboren op 26 augustus 1981 in het levendige Den Bosch, is een ware pionier wiens expertise zich uitstrekt over het bouwen en uitvoeren van recruitmentprocessen, te midden van de snel veranderende landschappen van arbeidsbemiddeling, digitalisering en procesoptimalisatie. Met een schat aan ervaring en een onstuitbare drang naar innovatie heeft hij een blijvende indruk achtergelaten op de industrie in al haar facetten.

 

Vanaf zijn studententijd in het hoger beroepsonderwijs heeft Sjack zijn academische pad gevolgd, met een HBO Middle Management-diploma en een afgeronde propedeuse in HBO Bedrijfskunde. Deze solide basis heeft hem gedreven om een dieper inzicht te ontwikkelen in de complexe wereld van bedrijfsvoering en personeelsmanagement.

 

In 2004 begon Sjack zijn reis in de arbeidsbemiddeling bij Career Result, waar hij werkzoekenden en bedrijven bij elkaar bracht met zijn unieke inzichten en vastberadenheid om de perfecte match te vinden. Vervolgens verlegde hij zijn focus in 2007 naar de specifieke sectoren van bouw en techniek bij DIT Bouw en Techniek, waar hij de nuances en uitdagingen van deze veeleisende industrie leerde kennen en strategieën ontwikkelde om talent effectief te plaatsen.

 

In 2018 maakte Sjack de overstap naar Olympia, een vooraanstaand uitzendbedrijf, waar hij zijn visie op de toekomst van arbeidsbemiddeling en digitalisering verder kon ontwikkelen. Zijn betrokkenheid bij projecten zoals het Covid19 test- en vaccinatielijn project en het moderniseren van bedrijfsprocessen getuigt van zijn voortdurende inzet om te innoveren en te verbeteren.

 

In 2021 zette Sjack de ultieme stap in zijn professionele reis door het ondernemerschap te omarmen. Als partner bij Treehouse HR heeft hij de vrijheid om zijn eigen visie te verwezenlijken en zijn passie voor arbeidsbemiddeling, digitalisering en procesoptimalisatie in de praktijk te brengen, op zijn eigen voorwaarden. Zijn uitstekende vaardigheden in operationele aansturing van teams binnen de uitzendbranche maken hem ook een waardevolle partner voor interim opdrachten en andere uitdagingen binnen de sector. Het is een beslissing waar hij geen moment spijt van heeft.

Sjack van Zandvoort recruitment consultant

Partner

06 57 08 43 06

sjack@treehousegroep.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
pexels-olly-3756679_edited.jpg

Inschrijven

Job Alert

Bent u altijd op zoek naar de nieuwste en meest passende kansen? Waarom wachten? Schrijf u in voor onze Job Alerts en ontvang direct de meest relevante vacatures rechtstreeks in uw inbox!

bottom of page