top of page
pexels-elevate-digital-784230-1647919_edited.jpg

TEUN
MICHIELSE

ZIJN
VERHAAL
.

Teun Michielse (1972) heeft van jongs af aan een diepgaande interesse gehad in mensen: wat hen motiveert, boeit, en hoe sociale verhoudingen werken, gecombineerd met een scherpe dosis rationaliteit en resultaatgerichtheid. Deze passie leidde hem naar de opleiding Personeel & Arbeid aan de HvA.

 

Na zijn afstuderen in 1996 begon Teun zijn carrière als P&O-adviseur en junior Consultant. In deze beginjaren bouwde hij een solide basis van kennis en ervaring op, waardoor hij snel opviel binnen zijn vakgebied. In 1998 trad hij toe tot Tempo-Team Uitzendbureau, waar zijn sterke affiniteit met sociale zekerheid altijd aanwezig bleef.

 

Gedurende zijn tijd bij Tempo-Team Professionals Overheid, vanaf 2001, groeide Teun uit tot een ware expert in zijn vakgebied. Hij niet alleen zijn kennis en vaardigheden verder ontwikkeld, maar klom ook op tot manager van meerdere vestigingen en werd lid van het Management Team. Zijn vermogen om complexe HR-vraagstukken aan te pakken en effectieve oplossingen te vinden, leverde hem een uitstekende reputatie op bij gerenommeerde opdrachtgevers.

 

Met een hogere managementopleiding, vooral gericht op ondernemerschap, groeide het besef dat Teun uiteindelijk zijn eigen bedrijf wilde starten. In 2011 trad hij toe tot Bureau Sozaned als Operationeel Directeur, waar hij zijn leiderschapskwaliteiten verder aanscherpte en zijn strategisch inzicht verdiepte.

 

Bijna 3 jaar later, gedreven door zijn passie voor het vak en zijn verlangen naar onafhankelijkheid, besloot Teun zijn eigen bedrijf op te richten. Vanaf januari 2014 werd dit werkelijkheid met de oprichting van TTM HRM Advies.

Als partner bij Treehouse HR heeft Teun Michielse zich de afgelopen jaren bewezen als een vooraanstaande HR-professional in de branche. Zijn indrukwekkende staat van dienst omvat samenwerkingen met gerenommeerde opdrachtgevers zoals BMC, Olympia Uitzendbureau en het UWV. Zijn aanpak wordt gekenmerkt door een combinatie van diepgaande kennis, empathie en een scherp oog voor resultaten, waardoor hij een waardevolle partner is voor organisaties die streven naar effectief HR-management.

 

Als ervaren interimmer is Teun in staat om tijdelijke opdrachten aan te nemen, waarbij hij zijn expertise en vaardigheden inzet om specifieke HR-uitdagingen aan te pakken en organisaties te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen. Met zijn bewezen trackrecord en zijn vermogen om snel te schakelen, is Teun Michielse een betrouwbare keuze voor bedrijven die behoefte hebben aan deskundige HR-ondersteuning op interim-basis.

Teun Michielse HR Partner

Partner

06 51 60 05 80

teun@treehousegroep.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
pexels-olly-3756679_edited.jpg

Inschrijven

Job Alert

Bent u altijd op zoek naar de nieuwste en meest passende kansen? Waarom wachten? Schrijf u in voor onze Job Alerts en ontvang direct de meest relevante vacatures rechtstreeks in uw inbox!

bottom of page