top of page

Teun Michielse en Sjack van Zandvoort bundelen krachten voor Treehouse HR

15 april 2024 | bron: Treehouse HRBeste lezers,


We zijn verheugd om vandaag onze samenwerking aan te kondigen als partners van Treehouse HR. Als ervaren professionals in de wereld van human resources en talentmanagement hebben we de handen ineengeslagen om een nieuw hoofdstuk te beginnen in onze gezamenlijke missie om talent te koesteren, carrières te stimuleren en organisaties te helpen groeien.


Waarom Treehouse HR?

Het idee voor Treehouse HR ontstond uit onze gedeelde passie voor het vinden en ontwikkelen van talent. We delen een visie waarin individuen centraal staan, waar persoonlijke groei wordt aangemoedigd en waar de menselijke factor voorop staat in elk aspect van talentmanagement. Met Treehouse HR willen we een plek creëren waar professionals zich thuis voelen, waar u wordt ondersteund in uw carrière pad en waar u de tools krijgt om uw volledige potentieel te bereiken.


Onze Missie

Onze missie bij Treehouse HR is duidelijk: we willen een positieve impact hebben op het leven van individuen en organisaties door middel van toegewijd talentmanagement. We zijn vastbesloten om een verschil te maken door middel van persoonlijke begeleiding, transparantie, en het creëren van kansen voor groei en ontwikkeling.


Onze Diensten

Naast onze focus op werving en selectie en HR-consulting bieden we ook interim-oplossingen aan voor organisaties die tijdelijke behoeften hebben aan iemand op het gebied van recruitment, werving en selectie en HR. Of het nu gaat om het invullen van een tijdelijke HR-functie, het uitvoeren van een specifiek project of het overbruggen van een personeelstekort, wij hebben de expertise en ervaring om te helpen.


Wat kunt u verwachten?

Bij Treehouse HR kunt u rekenen op een team van toegewijde professionals die klaarstaan om uw carrière naar nieuwe hoogten te tillen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe baan, advies nodig hebt over loopbaanontwikkeling of ondersteuning zoekt bij het vinden van het juiste talent voor uw organisatie, wij zijn er voor u.


Onze Belofte

Als partners van Treehouse HR beloven we een wervings- en talentmanagementpartner te zijn die luistert, ondersteunt en inspireert. We beloven transparantie, integriteit en betrokkenheid bij alles wat we doen. We zijn er trots op om uw partner te zijn op uw reis naar succes. 


We kijken ernaar uit om samen met u de volgende stap te zetten in uw carrière of de groei van uw organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Treehouse HR voor u kan betekenen!


Met vriendelijke groet,


Teun Michielse & Sjack van Zandvoort

Partners, Treehouse HR


Meer informatie

Meer informatie nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het onderstaande formulier of bel ons direct op 035 887 99 02. We kijken ernaar uit om van u te horen!

8 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page